trött tjej va?

idag har jag mest varit seg men iaf palla jag mig upp vid 9 då jag börja städa mitt rum (åh ja jag vet jag vill bara flytta)
Men iaf är inte klar ännu utan det ser nästan bara värre ut nu än innan.. Men men, vid 12 var jag och frägad håret första gången på Salong Monika, men det blev bra och jag blev nöjd (fast det blev lite för rött) annars blev det orange med lite slingor och så, resultat kommer snarrttt!
Köpte Sex And The City boxen igår :*


Espresso House

Stressad morgon som fan, ställde klockan på 05.30 för att hinna med bussen 06.05, men självklart somna jag om och vakna 06.02, sprang som fan till bussen och han precis, sen åka buss i två timmar och nu sitter jag på espresso house och dricker en snabb kaffe för att ska med tåget 08.40 men kan inte hämta ut min kuk biljett för att det är nått cp med det + att jag inte har någon telefon.. Åh allt är så jobbigt ibland. iaf när jag kommer hem (09.20) så ska jag drirekt iväg för att fixa naglarna kl 09.30 :O


Godkväll, glad Catharina här!

Min dag har varit den segast nåååågonsin, har legat i soffan med tven på och suttit och spanat in kläder mellan 10.00-17.00.
Haha men beställde massa snygga kläder ifrån Asos.com, som jag hoppas kommer på fredag men (kommer säkert inte försen nästa vecka -.-')
Iaf så är jag trött på min hårfärg (jag vet, jag är galen) men iaf så  ska jag fräga det när Pierre kommit ur duchen, och ja jag är kvar i Lysekil.
Resultat kommer senare!


Fy för att vakna tidigt

Åh klockan är bara 10 och jag vakna ca 9, har iaf ätit frukost och nu sitter jag här och internet spanar efter massa kläder, saker, möbler & smycken.
Buuh jag är redan pank efter fast det bara gåt 4 dagar sen jag fick lön+ massa pengar, jag känner mig hopplöst och kommer aldrig kunna hamna under 3000 på en månad ._.
Men jag fortsätter kämpa!
Iaf kolla in lite mysiga höst/vinter kläder på Victoria Secret 'PINK' hemsida och tror jag ska beställa lite smått och gott där ifrån snart :)
Mmm

God Morgon

God morgon.
Idag är det en seg dag Pierre är på jobbet och jag vaknar tidigt.
Ska snart in i duschen sen ner på "stan" och köpa salva och smink grej (eftersom jag aldrig fick gjort det i lördags) sen får jag la se vad som händer fram tills klockan 4.


Louis Poulsens

Har inte riktigt fattat vad som är så snyggt med dena lampan ännu, det ända jag vet är att den kostar ett par tusen och är en känd design lampa. iaf hänger det en i köket där hemma och snart hänger det en i in nya lägenhet.
Men är den så snygg?


12.00

klockan är några min över 12 och jag är trött som bara den, igår tatuerade pierre sig och medans han gjorde det var jag på väg för att köpa salva till ina fötter men dom hade stängt p apoteket men i samma veva mötte jag emelie och följde isället med henne hem för att kolla på hennes skit snygga lägenhet! högt till tak och bara så mysigt!

Men iaf just nu sitter jag här och kollar in lagerhaus hemsida och skriver upp vad jag ska köpa på väg hem ifrån lysekil.
åker nog hem tisdag eller onsdag, och på fredag åker jag till köpenhamn för att shoppa :*

Espresso House

Just nu sitter jag på espreso house och kollar bussar. (bussen går 14.05) och så är jag framme 16.00 och kl 18.00 ska jag gadda mig, det ska bli mysigt och bara ta det lungt i kväll ( men får la se vad som händer)
(är på lite dåligt humör för att jag inte fick åka till polen :/ )

iPodisar

Idag så kom min söta lilla göra iPod som ska anvädas till träning och sånt!
Meen när jag gick in på min mail idag så hade jag fått ett mail om att min andra iPod var färdig. Så när jag kommer upp till gbg och skulle hämta den fick jag en ny istället!
Värsta bra, dessutom köpte jag lite smink ifrån make up store och fick makeup grej kurs också :)


Gårdagens myskväll.

Åh bästaste bästa filmen.
Myste till det riktigt mysigt igår :*

Sex and The City

Sex And The City

Woho idag köpte jag den efterlängtade sex and the city, the movie!
Såg precis klart den och ja vad kan man säga mer än att det lika bra som aldrig förr (fast jag såg den för ett par månader sen) ^_^
Nu ska jag sova, puss :*

Gitarr kurs + jag?

Haha shet, för kanske 8 årsen så satt jag upp mig på kö för at spela gitarr tydligen.
Och idag rngde en snubbe som heter (?) minns inte men iaf, och fråga om jag ville börja spela.
Redan på torsdag 14.40! så nu kommer jag spela gitarr varje torsdag fram tills jag flyttar :D

Shuffle!

Jag hatar Varberg så mycket att jag idag tänkt mig att jag skulle köpa en ny iPod för att min andra är inne på lagning.
MEN självklart finns det inte någon butik i hela Varberg som har det, man blir ju ganska pissed och imon har jag bestämt mig för att ta ledigt! Bara ligga hemma i min stora säng och sova! (och träna också) Btw inte nog med det har jag feber och tror jag kommer mörda någon snart om inget bra händer.
dessutom funkar inte mitt ica kort, dumma kort!


Pannkakor!

Just nu sitter jag hemma i mitt lila kök och mamma lagar pannkakor.
jag är trött, skitt pissed & just insett hur mycket jag hatar ..... denna person.
Yeye men ska snart flytta så det löser la sig.
Senare idag ska jag träffa Elenor, vi ska se på film och så men innan dess ska jag träna och fortsätta läsa i min nya bok "Flickan i Auschwitz" som jag är helt fast vid.
(böh ska jobba idag också btw)

Åh fått värsta byx krisen! nu har jag verkligen sitit ut mina gråa acne jeans som en gång var svarta,
Kolla även igenom garderoben innan och insåg att jag inte alls hade så mycket bra/snygga/avädbara byxor.
Hmm... men är iaf pank just nu och räknar ner till den 24:e för att då får jag massa stålar och då skare shoppas!
PussochHej


Så snygga!

så jävla snygga!  VILLL HAAAAAA
Så jäla snygga örhängen! Det kommer bli mitt första inköp den 25:e!

Skönheten!

Mina bästaste bästa nya silver Uggs!
Dom kommer komma till anvädning under hela vintern!
Uggsen :*

Lång Söndag!

Idag är det söndag och jag är seg efter igår nar jag satt och såg på massa filmer:
Dessa filmerna köpte jag idag + godis  min telefoner kom även med på bild (har två för att jag ska kunna ta emot extra mycket samtal :P )
:*

Bli Medlem här så får du också gratis smink!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=116884


Uh Trött, fredag och drömmer om mina silver uggs!

Fredag idag och allr är rätt segt, käka frukost i stan vid 11 tiden efter det var jag hos tandläkaren kl 11.30, bööh laga 3 hål och fick någon special grej, det kosta allt för mycket och kände mig skit pissed när jag gick där ifrån.
Annars har jag mest suttit vid datorn idag och virka ett fint grått panband till mamma för att hon är bäst!
När hon kom hem vid 4 tiden åkte vi till stan, jag köpte nya mysbyxor, bowie tröja och en söt mössa, samt la undan ett par silver ugg tills imon <3

i mitt röriga kök

UGG.

Skit torsdag.
Idag är jag trött och allt är skit, redan när jag vaknade i morse visste jag att detta inte så bli en bra dag. Även fast jag ska träffa Elenor senare idag så är allt annat skit.
Så när jag var på väg hem ifrån stan vid 12 tiden s börja cyklen krångla igen och kedjan hoppa så jag skrapa sönder mina Ugg och telefonen gick sönder.
Skit dag, jag ska aldrig mer cykla.


Jag stressar alltid.

Klockan är 12.10 jag är stressad som vanligt,  sitter och äter pannkakor med Mamma nu och läsar Plaza som kom i min brevlåda idag.
12.40 ska jag ner till vagabond och hitta massa nya snygga höst skor sen ska jag vara hos Lovisa som ska fixa mitt hår idag kl 15.00 efter det ska jag träna och sen har jag en spännande bok som jag bara längtar efter att få läsa ut.


UNDER UPPBYGGNAD

Hej och Ja min blogg ser ut som skit just nu men håle på att försöka lära mig hur man gör när man gör om en blogg (men det går helt åt helvte) Så om någon vet hur man gör så kan ni ju skriva det så blir allt så mycket roligare!

God natt och sov så gott så får jag fortsätta imorgon.


TattooMässan i Malmö

Igår var jag och Pierre på Tattoomässa i Malmö.
det blev inte så mycket bilder men några kan ni hitta på FRANKSAY.bilddagboken.se
Det var mysigt fast det kändes som att vi mest stressa igenom hela malmö och hade inte så många timmar på oss.
Men efter ett par timmar känner jag att jag börjar få skoskav  och eftersom mina fötter är ganska så ny tattuerade så tar jag av mig skon och ser att det har skavt på mina tatueringar, sa nog välja bättre skor nästa gång och fortsätta gå i Ugg fram till mina fötter läkt riktigt.
I väntan på tåget som skulle ta oss tillbaka till Varberg.

SURT!

ÅÅÅHHHH är på mitt tredje inlägg nu tänker jag inte skriva mer än att jag är trött och sur.
Dumma blogg, får skriva imorgon mer om jag är på bättre humör!

Ny Blogg & Bakis Söndagen

Idag är det söndag och som vanligt på söndagar i varberg så är allt stäng, tråkigt och dött.
Igår var jag på fest hos Mickis som fyllde år i fredags. Drack lite för mycke och minns inte riktigt hur kvällen sluta men kul var det, Tack sötnos.
Just nu sitter jag och ser på idol och försöker tänka ut på vad jag vill ha och äta, hm..
Yeye, alla som inte bor i varberg, ha en mysig dag :*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0