eTT ÅR

Idag är det egenligen en ganska kass dag, jag hatar den 27:e och jag hatar dig.

Men istället för att sitta hemma och deppa hela dagen följde jag med mamma till gbg för att träffa min kusin & moster.


MOPS

Idag sova jag rätt länge och vaknade runt 12 med feber, iaf så gick jag upp och käka frukost och sånt, så runt två tiden gick jag & fanny och handla mat och efter det gick jag och spla gitarr som vanligt på torsdagar.
Men som alla vet vill jag jätte mycket ha en Mops, så fanny föreslog att vi skulle gå in och kolla efter kola mops kullar, så hitta jag faktiskt en som bor i kinna och som föder upp mopsar så vi ringde dit och bestämde att vi ska åka och hälsa på redan på onsdag och kolla in dom små söta ungarna.
Så nu är jag överlycklig!

sötnosar!

Saker och ting

För vill jag sänga att jag glömde säga förlåt till min bror som fyllde år förra fredagen www.fredrikedin.com han är iaf världens bästa.
Var även i stan med martin vid lunch tiden och köpte present till han eftersom Martin åker upp till Sthm imorgon.
Och på tal om imorgon så ska jag och mamma ha en liten hemma mys kväll bara vi två eftersom pappa fortfarande är kvar i Finland, ska hyra film och köpa massa godis och äta god mat.
Kommer att bli så mysigt.


FASHION FOR YOUR HOME


har just beställt massvis med kuddar och grejer ifrån H&M's nya HOME collection.
Jag tycker faktiskt att H&m lyckats riktigt bra och jag själv hoppas blir riktigt nöjd när det kommer hem till mig nästa vecka!

I LOVE SHOES!

Som många av mina nära vänner och familj vet är jag sko galen och lägger i stort sätt ut mer än vad jag har råd med på skor. Iaf så har jag helt fastnat för "platå skor" hatar ordet platå, tycket det låter fult men skorna är ju skit snygga!
Kolla bara! Klippte ihop lite snygga skor ifrån Net-A-Porter.com


BOK-REA

Idag börja bok-rean i lilla Varberg, så vid 6 tiden efter att mamma slutat jobbet så gav jag, martin & mamma oss iväg för att fynda en massa böcker.


Men innan idag så ringde Fanny och väckte mig kl 11, och jag kände mig sämre än igår kväll redan när jag vaknade. Men gick ändå upp och åt frukost och spela tv-spel med min bror till klockan blev två för då gick vi en liten promenard förbi hagaskolan som vi båda gåttpå för många årsen och vidare till Farmor och hälsa på eftersom pappa åkte till Finland i morse. Så vi var där i någon timma och sedan gck vi hem och spela mer tv-spel (låter inte så kul men har faktiskt varit
en mysig dag).

Mys Outfit.
Skor - Uggs
Leggings - Gina
Klänning - Gina
Kofta - JC
Halsduk - H&m
Klocka - Triwa by Tritoni
Mössa - D&G

Min bror Martin.


Och Farmor & jag.

sova, sjuk, tv

Japp att sova och sitta vid teven det är det jag gjort idag.
Jag har varit helt slut antagligen eftersom jag knappt sovit under veckan som varit.
Iaf så såg jag på Design Simon & Tomas som vanligt innan, så himlans bra, dom borde verkligen komma hit och få iordning på saker och ting.


Gillar faktiskt denna bilden fast den är ifån förra året någongång,
tycker det är fräckt att blanda svart vit med färger!

Oslo


pss...


Jonathan BOR i ett fågelbo!

köket..

Tann.

bio&utgång outfit.
Veckans fynd kommer ifrån Gina, svart topp med rosor endast ca. 30 norska kronor!
samt väska h&m, svart linne gina & svarta leggings gina.

och en hel del öl drickande blev det ju.

Hela kalaset gick på över 5000.

Eftersom jag varit i Norge hela veckan och allt var lugnt fram tills onsdag när min mamma ringde och sa att min räkning på mitt mobila bredband Telenor låg på över 5000 så var det inte så kul längre, inte när man försöker iaf spara lite till en resa eller två + en hund.
Så därför har jag inte bloggat på hela veckan, iaf så jobba pierre det mesta i början utav veckan och bland annat på en AC/DC konsert i ondags (avundsjuk som jag är!).
I torsdags hade vi en mysig dag på stan och senare tillbringade vi kvällen på jonathans jobb, det blev kaffe, pepsi & öl, bra blandning va?
i fredags var vi iaf på bio, vi såg benjamin button, hur bra som helst och bion  var jätte stor, aldrig sett så stor bio salong.
Och sista dagen som var igår skulle vi ta det lugnt eftersom jag har blivit jätte sjuk och tänkte egenligen åka hem igår slutade på krogen tillsammans med Pierre & Jonathan.
Men veckan har ändå varit jätte bra fast jag varit sjuk stora delen och Pierre har jobbat mycket.
:)


Bilder ifrån Borås 14feb.

Eftersom jag i sista sekund ändra mig och betämde för att inte ta med datorn i lördags så berätta jag heller inte om hur kvällen var, men iaf så blev det riktigt lugnt i lördags och slutade riktigt mysigt med mcdonald's mat på hotell rummet.

Mina brudar.

Jag innan frukosten dagen efter.
Pigg va?

Oslo dag 1

Idag gick jag upp runt 12 tiden och ungefär runt halv 2 var jag ner på stan och leta mig fram igenom Oslos gator.
Iag så hitta jag ett par jätte söta skor som jag inte kunde låta bli att köpa.


bästa borsten och så.


Jackan <3

Varberg-Göteborg-Oslo

Om bara någon timma eller två åker jag upp till Göteborg för att träffa Simon, vi ska fika, gå i stan och ha en jätte mysig dag :)
Och senare ikväll runt 18 tiden åker jag vidare till Oslo, där stannar jag nog några dagar, kanske fram till helgen.
Jag har helt glömt bort att det är Måndag redan och det känns som jag levt i olika dagar varje dag, ibland är det onsdag tre dagar i rad och ibland är det lördag hela helgen. Haha

Iaf så har jag snart packat färdigt min stora rosa väska och jag hoppas mitt internet fungerar i Norge för då kommer jag säkert blogga en heldel när Pierre jobbar :)
Berättar även om min helg i borås senare.


YES!

Ringde nyss till NK och sa att jag ville lägga undan jackan som jag har kollat på två gåner innan ifrån Pepe Jeans.
SÅ sa dem att det var 50% på den nu och kunde inte lägga undan den, men envis som jag är så grav jag mig inte, jag ska ha den till varje pris så tillslut sa dem att jackan är undanlagd tills måndag! WHiiii, är så himla glad! :D

Om en kvart kommer Fanny, sara och izko hit, för att mamma kör hoss till stationen, tar med mig datorn och bloggar lite senare också :P


NEW COLOR

Idag (fick flytta tiden igen) blev jag en blond iaf på vägen på att bli, är jätte nöjd och känner mig faktiskt pepp inför imorgon, annars har det varit en lung dag med Fanny, och sedan jag kom hem vid 20 tiden så har jag börjat packa lite och sånt, åker ju till Borås imorgon och upp till gbg dels för att träffa Simon på måndag, köpa min underbara jacka (+ att mitt nya nk kort kom här om dagen!) och senare på kvällen åker jag vidare till Oslo.

(ser mörkt ut men det är det inte :) )


Kan knappt vänta!

Längtar så myk tills jag blir blond, det ska bli så skönt att slippa det svart bruna (nästan lite tråkga) färgen.

Men för andra saker jag jag bara jag vet inte om tröttna är rätt ord, men känner inte ett skit för att åka till Norge just nu, det suger ganska mycket. Men Pierre är så himlans osäker hela tiden och jag tror faktiskt han har något i kikan.. (hmmm)
Får la se vad han säger imorgon.

För övrigt stör jag mig på att behöva lämna in den svarta bilen hela tiden, det suger rätt myk eftersom vi är 4 nu mera som delar på en bil, lånar äve farmors gamla bil ibland om det är kris, men nä idag blev det ingen kvälls mat för att PAPPA HADE BILEN, såhär hatar jag när andra bråkar om, vem som ska ha bilen och "-nää vi kan inte ta våran bil för att......" Det är kallt ute fortfarande och jag behöver någon som kan köra mig runt med den svarta bilen!
Haha va jobbigt detta blev, känner nästan för att ta bort alltihopa ._.

Iaf så har jag nog inte mer bra nyheter förutom att det kan ju inte bli värre va?

träna

Fy vad trött jag har varit hela dagen men efter att ha legat och kolla på barnprogram i flera timmar bestämde jag mig för att åka och träna på friskvågen eftersom mitt kort snart går ut, så det blev först träning på gymet i 1 timma och sedan Core i 30 min.
Imorgon blr det lite mer stressig dag för att det är massa saker som ska fixas innan vi åker till Borås på lördag så det får jag ta tag i imorgon men om 10 min ska jag göra iordning något nyttigt och gott att äta och se på top model!
Och fick snabbt byta tid tills torsdag med att fixa håret, ska bli hur skönt som helst att äntligen bli blond!

lite små bilder

Fick en söt liten Walle av Pierre när han var här

Mamma i göteborg i Lördags.

Kalender ifrån Ordning&reda och mysig krääm som jag har med mig överallt!

Idag, innan jag skulle gå och fixa naglarna :)

REDKEN BABY.

Myyyysssss

Rosa myskläder ifrån Juicy Couture och vitt linne med prickar på ifrån H&m.

Köpte lite shampoo ifrån Redken när jag var och fixa naglarna idag + makeup remover ifrån apoteket (HUR BRA SOM HELST!!)

:)


BLOND

jag vill bli blond nu! nuuuuu!
Åh vad jobbigt imorgon när jag ändå ska gå och fixa naglarna innan jag ska ut med Fanny så ska jag minnsan beställa tid för att bli B.L.O.N.D, jag saknar det såå mycket redan.

Jag som blond olika gånger under 2008.


(!!!!!)

Det suger att:
Pierre bor i Norge!(!!!!!!)
Bo i anal-Varberg
Ha utväxt
Vara pank (halvt iaf)
Inte internet fungerar riktigt
Inte ha någon bra film att se på en kass söndags kväll

Det är bra att:
Fanny fyller år imorgon, för att då ska vi käka på Harrys och festa hela natten
Jag äntligen har iording på mitt rum
Sex and the City finns

Lite nytt i mitt lilla hem

Idag var jag ocg resten utav min familj i göteborg.
Min bror och min pappa skulle på båtmässa så jag och mamma åkte in till stan och köpte bland annat gardintyg för över 800:- och sydde ihop det när jag kom hem och resultatet blev jag faktiskt nöjd med.

Före

Efter



Saker du kanske inte visste om mig

1. Jag hatar att ha jeans på mig när jag är hemma.
2. Jag tycker det är skit ute och as fult med svea jackor, jag har en själv men inte samma modell som var enda brud har i heeeeela varberg, jag kan till och med börja räkna upp vem som inte har den.

3. Jag har svårt att lita på folk, det finns verkligen få jag litar på.
4. Om jag hittar ett klädesplagg som jag tycker är snyggt och det finns i rosa köper jag alltid det.
5. Jag drömmer ofta om att bli en kläd designer
6. Jag har dyslexi.

åhh.. pepe jeans

Det har gått en icke shopping dag och jag känner redan suget efter en jätte söt jacka ifrån Pepe Jeans, den är hur söt som helst och finns på nk, testa den lite snabbt när jag och pierre var i göteborg i måndags.
Iaf så skaffa jag mig ett nk kort idag och så fort jag har fått hem det så åker jag upp och köper den :D


Slut på shoppandet

Nu är det slut på shoppandet, idag när jag gick igenom stan efter att ha varit och spelat gitarr och lämnat av pierre på stationen så kände jag att jag har verkligen skit myk kläder och jätte myk nya kläder så varför ska jag köpa nya heela tiden? det är bara massa onördiga pengar och nu börjar jag verkligen bli sugen på att åka utomlands, iaf några veckor och efter det flytta.
Så nu blir det till att gräva i garderoben i några veckor iaf!
Idag körde jag även bil med mamma (första gången sedan jag krocka med fredriks bil, haha), det gick hur bra som helt och längtar tills vi fått den nya bilen som jag inte vet när den kommer men snart hoppas jag.
Något mer jag längtar efter är sällskap, så alla pengar som ligger lite här och där och blir över hamnar i min spargris och kommer senare gå till en Mopps!

(några dagar gammal bild och ganska så suddig)

Grattis grattis grattis..

Idag har det vait en underbar dag dels för att jag fyller år men att alla har vrait så himla gulliga och snälla idag!
Har haft en jätte bra dag och fått jätte fina presenter och ätit massa god mat och tårta!

Fick skorna jag ville ha jätte myk utav pierre plus ett jätte sött armband.
Och när vi var i stan innan idag köpte jag även ett par till söta skor nästan gratis om jag får säga det själv :)
(mina fötter ser lite konstiga ut)

Dagens tårta och idag var mitt namn rättstavat! :D

MUS


Idag åkte jag upp till gbg en snabbis dels för att möta Pierre och dels för att köpa ny foundation.

PINK

Snart kommer min kusin & moster och då ska vi äta massa god mat och sånt sen blir det tårta (kort kommer senare på tårtan)
Blev jätte nöjd med den förutom att dom stava mitt namn fel det skulle ha stått "Johanna-Catharina" men istället blev det "Johanna-Catarina", ganska surt men det är sånt man får leva med när man har långt namn.


gulligt bordet blev va?

Mmm rosa presenter, hah!

och såhär ser jag ut idaag, yepp jag börjar få en liten mage allt! och nej jag ska inte ha barn just nu! :O

RSS 2.0